Föreläsningar

 

Öka oddsen för nyfödda barn.

Och boosta dig själv, vänner och kollegor.

Födelsefonden samlar in pengar till livsviktig forskning som rör graviditet, förlossning och det nyfödda barnet. Nu drar vi igång en föreläsningsserie för både privatpersoner och företag som vill bidra. Genom att boka plats till en föreläsning bidrar du till forskningen och får dessutom en rejäl dos inspiration. Samtliga föreläsare ställer upp utan arvode vilket innebär att varenda krona går raka vägen till forskningsstipendier.

Större gåva – fler sittplatser:  1 sittplats = 275 kr. 5 sittplatser eller fler = 250 kr/st.

Gör så här: Sätt in din gåva på pg 90 07 93-1 eller swischa till 1239007931, skriv namn eller företagsnamn. Skicka ett mejl med ditt namn/företagsnamn, önskad föreläsning och antal sittplatser till umostrom@gmail.com senast tre dagar före aktuell föreläsning.

Vårens föreläsningar:

19/3 Nästa steg

200px_FF_forelasare1

Per Lundstam, Director of Athlete Performances Red Bull, North America

Per Lundstam växte upp utanför Uppsala. Efter många år som tränare för först Svenska alpina skidlandslaget och sedan US Ski Team där han alltmer arbetade med idrottsutveckling, är Per sedan 2010 ledare för Red Bulls High Performance team. Där ansvarar han idag för hälsa och prestationsutveckling av samtliga Red Bull-sponsrade idrottare i Nord Amerika, bland andra Lindsey Vonn och Kaya Turski.

Per kommer att berätta om hur Red Bull High Performance skapar en konkret miljö runt prestationsutveckling för att förstå nästa steg i utvecklingen av aktiva idrottstalanger, och av individen generellt. Red Bull har ett intresse för det – både inom idrotten och i allmänhet. Människors förmåga till prestation har gemensamma drag, även om målet och utförandet skiljer sig mellan idrotten och arbetslivet.

 

20/4 Våga vara bra OBS! Nytt datum

200px_FF_forelasare2

Gunnar Söderström, naprapat, tränare och föreläsare

Gunnar Söderström har en gedigen idrottsbakgrund med bland annat två starter i VM i triathlon, en fjärdeplacering i Vasaloppets Öppet spår 2017 och var rankad tvåa i Sverige som triathlet. På meritlistan står även mental och fysisk tränare till spelare i Tre Kronor och alla domare i Allsvenskan.

Gunnar föreläsningar är mycket omtyckta och uppskattade för att de är inspirerande, kommer från hjärtat och för att innehållet   känns genuint och väl genomarbetat. Gunnar vill genom denna inspirationsföreläsning få dig att förstå vad kraften i dina tankar kan bidra med.

 

7/5 Kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld

200px_FF_forelasare3Karin Zingmark, strategisk rådgivare, författare och föreläsare

Under tjugo års tid har Karin drivit förändring genom ledande befattningar inom IT, tech- och mediabranschen. Senast som marknadschef på Microsoft i Sverige. Idag är hon en flitigt anlitad talare och rådgivare. Hon är även författare till boken ”Maxa Snacket” där hon delar med sig av sina erfarenheter av att bygga kommunikativa organisationer rustade för framtiden.

Karins föreläsning handlar om kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld.

Det lär tydligt märkas att Karin är passionerat intresserad av möjligheterna med digitalisering och sättet det förändrar förutsättningarna. Både för ledare och medarbetare.

 

Plats: Nybyggda Humanistiska teatern, Engelska parken, Thunbergsvägen 3H, Uppsala

Tid: Dörrarna öppnar kl 07:45, Föreläsningen kl 08.00 – 09.00

Välkommen!

Födelsefondens styrelse